jacqueline

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline Olivier geboren in Haarlem, getrouwd met Peter en we hebben samen 4 kinderen. Sinds 2001 wonen wij in Almere. Vanaf kleinst af aan ben ik al bezig met het maken en vermaken van kledingstukken. Met hulp van mijn moeder en oma kon ik op vroege leeftijd al een jurk in elkaar zetten.

Sinds ik in Almere woon heb ik meerdere cursussen gevolgd. Ik leerde patroontekenen en de hele fijne kneepjes van het vak. Het bleek toch handig dat alles wat ik mezelf heb aangeleerd geperfectioneerd werd door een lerares. Ook heb ik bijzondere opleidingen gevolgd, waaronder lingerie maken en korsetten maken. Het maken van korsetten heeft mij zo gegrepen. Het precieze werk om het zo mooi nauwsluitend te krijgen. Heel veel is handwerk, het afwerken en het versieren, met kant of kralen waardoor je een uniek exemplaar hebt. Ik kan hier echt mijn energie in kwijt.

De Binnentuin
Werkruimte-1
Workshopruimte

Wat doen we nog meer bij Atelier Joli4?

Bij Atelier Joli4 kunt u voor vele dingen terecht zoals; unieke korsetten, lingerie, dans- en balletkleding, sportkleding, verkleedkleding, kleding voor een strip act, en natuurlijk gewoon prettig zittende passende kleding op maat

We zijn momenteel ook een kledinglijn aan het ontwikkelen Deze lijn is voor mannen en vrouwen die trots zijn op hun lichaam en daar voor uit komen……………….. DURF by Joli4 (etsy webshop)

Voor een eerlijke prijs heeft u een goed en prettig zittend maar ook een uniek kledingstuk op maat.

Naaicursus