jacqueline

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline Olivier geboren in Haarlem, getrouwd met Peter en we hebben samen 4 kinderen. Sinds 2001 wonen wij in Almere. Vanaf kleinst af aan ben ik al bezig met het maken en vermaken van kledingstukken. Met hulp van mijn moeder en oma kon ik op vroege leeftijd al een jurk in elkaar zetten.

Sinds ik in Almere woon heb ik meerdere cursussen gevolgd. Ik leerde patroontekenen en de hele fijne kneepjes van het vak. Het bleek toch handig dat alles wat ik mezelf heb aangeleerd geperfectioneerd werd door een lerares. Ook heb ik bijzondere opleidingen gevolgd, waaronder lingerie maken en korsetten maken. Het maken van korsetten heeft mij zo gegrepen. Het precieze werk om het zo mooi nauwsluitend te krijgen. Heel veel is handwerk, het afwerken en het versieren, met kant of kralen waardoor je een uniek exemplaar hebt. Ik kan hier echt mijn energie in kwijt.

De Binnentuin
Werkruimte-1
Workshopruimte

Wat doen we nog meer bij Atelier Joli4?

Ik repareer en verstel kledingstukken, ook voor specialistische problemen of vragen kunt u bij mij terecht.
In Atelier Joli4 kunt u voor vele dingen terecht zoals het; repareren van kleding, het verstellen van kleding, het maken van unieke kleding, kinderledikantjes lingerie, sportkleding, badkleding, turnkleding, het maken van prototypes, korsetten en natuurlijk gewoon prettig zittende passende kleding op maat. Tevens kunnen mijn diensten gebruikt worden voor het verder ontwikkelen van kledingstukken of bijvoorbeeld tassen.

Voor Joli4 heb ik ook een kledinglijn ontwikkeld voor dames met een grotere maat. Er zijn een aantal pasmodellen die in elke gewenste stof gemaakt kunnen worden. U kunt zelf het materiaal aanschaffen of u kunt bij mij kiezen uit een aantal stoffen.
Voor een eerlijke prijs heeft u een goed en prettig zittend maar ook een uniek kledingstuk op maat.

Naaicursus