Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het uitpakken en organiseren van al mijn fournituren. Ook heb ik een kledingsysteem neergezet waarin ik mijn gemaakte kledingstukken kan ophangen.
Een grote kledingkast met planken aangeschaft zodat ik alle stoffen netjes op kleur kan opbergen. Helaas heb ik te weinig planken aangeschaft om alles netjes te kunnen neerleggen. De planken buigen al door.

Genoeg redenen om komende periode de helft van mijn stofvoorraad te verwerken tot leuke kledingstukken. Van mijn moeder, oma en tante heb ik in het verleden stof gekregen, en dan bedoel ik ook dat ik stof heb die uit de jaren 60 en 70 komt. Knal oranje, knal groen. Ik kwam een lapje stof tegen die ook gebruikt is door een Engelse ontwerpster uit de jaren 70, maar helaas is de lap niet groot genoeg om dat specifieke jasje van te maken.

De modebladen heb ik allemaal kunnen ordenen. Jeetje wat heb je ongemerkt veel bij elkaar gespaard. Regelmatig bij Ikea geweest omdat bepaalde opbergdozen toch wel handig zijn, en ik daar weer tekort aan had. Ook bij het neerzetten van de boeken kwam ik exemplaren tegen, dat ik vergeten was dat ik ze had. Een boekje uit 1973 toen het maken van wandkleden helemaal in was. Wat een idee├źn kreeg ik voor het geven van workshops.

1-IMG-20140820-WA0005
1-IMG-20140820-WA0004
Workshopruimte