De eerste schooldag van de kinderen. Nadat wij de kinderen naar school gebracht hadden hebben we de verhuisbus opgehaald. Jeetje wat een gevaarte, wat een inhoud……Mijn man was gelukkig stoer om de verhuisbus naar ons huisadres te rijden. Snel naar de werkruimte, want om half 10 was de overdracht. Alle zenuwen gieren door mijn lichaam. Ik nam nu echt een hele grote stap, mijn werk was niet meer zo vrijblijvend. Ik ga een contract voor een lange termijn aan. Ik heb veel vertrouwen dat het gaat lukken. Mijn bedrijfsplan heb ik klaar en ik heb genoeg onderzoek gedaan dat er vraag is naar hetgeen wat ik doe en ga doen.

Maar toch……
Na controle van het pand zijn we naar huis gegaan. Een groot gedeelte van de zomer was het mooi weer, maar deze dag…… Bah, het miezert.

1-IMG-20140818-WA0005
1-IMG-20140818-WA0000
1-IMG-20140818-WA0002

Binnen een uur met keihard werken hadden we alles in de bus gezet. Ook werkmateriaal wat nog nooit was verhuisd. Ik bedoel hiermee, al mijn boeken. 2 grote billyboekenkasten helemaal vol met boeken en tijdschriften die ik de afgelopen 25 jaar heb gespaard. Tijdschriften uit de jaren tachtig met patronen van kledingstukken met gigantische schoudervullingen. (tja dat was toen mode, erg flateus was het niet, wel stoer)
Het uitpakken duurde iets langer. Maar al met al toch vlotter dan we hadden gedacht. Om twee uur stond alles in het atelier.

Het uitpakken kon beginnen.